For os er udlejning ikke kun en forretning – det er vores liv og vi brænder for opgaven!

Vi er to brødre, med tilsammen mere end 30 års erfaring med boligudlejning, som i 2015 stiftede Siersbo ApS, der er et lille boligudlejningsselskab med ca. 160 lejemål.

 

Alle vores ejendomme ligger i Trekantområdet, som vi betragter som Danmarks bedste beliggenhed. Her er der kort afstand til det meste, og særligt til en helt unik og fantastisk natur.

Det betyder meget for os, at vores lejere er tilfredse med at bo til leje ved os, og vi har derfor kun ejendomme, hvor det er behageligt at bo, og hvor alle basale forhold er i orden. Alle vores ejendomme vedligeholder vi løbende, så de energi- og miljømæssigt bliver så grønne som muligt. Vi har også en god husorden i alle ejendommene, idet vi lægger stor vægt på, at det skal være rart og trygt at bo til leje ved os.

Vi nyder de snakke vi har med vores lejere både når de flytter ind, flytter ud og når der er noget, der skal tages hånd om i dagligdagen. Vi kender derfor vores lejere – både fordi vi selv står for al administration, og fordi vi ofte kommer forbi ejendommene i forbindelse med vedligeholdelse og forbedringer. Vores lejere er derfor ikke blot et nummer i kartoteket, men mennesker der skal have et godt sted at bo.

De bedste hilsner

Benny Siersbæk
Direktør/ejer

De bedste hilsner

Benny Siersbæk
Direktør/ejer

Vi støtter følgende gode organisationer og formål:

Grønlandske børn

Vi støtter følgende gode organisationer og formål:

Grønlandske børn